Belgisch hout
Ontdek onze houtsoorten
Een kwalitatieve restauratie start bij het gebruik van kwalitatieve materialen. En bij hoogwaardig hout, dus.
Het hout bij Lutjeharms werd jarenlang op een volledig natuurlijke wijze gedroogd. Dit natuurlijk proces zorgt voor een maximale stabiliteit. De zoektocht naar kwalitatief, natuurlijk gedroogd hout wordt altijd maar moeilijker. Dit alles voor onszelf houden? Neen, zeker niet!  

Onze liefde voor hout willen we met u delen, we willen u mee laten genieten van onze rijkdom. Immers, u weet het ongetwijfeld: uw houthandelaar heeft niet altijd de gewenste soort op stock. Of u heeft als liefhebber niet de plaats om het hout te stockeren. Wij bieden volledige stammen aan, maar ook gezaagde planken en fineerhout.  
Authentieke onderdelen
Bent u op zoek naar dat ene stukje ijzerwaar dat nergens nog te verkrijgen is? Een bepaalde klink? een raam- of deurknop? Oude scharnieren? Een specifieke raampomp? Of gewoon, een oude deur voor uw restauratieproject? Kom dan zeker eens langs in ons atelier waar u dit alles kan vinden.
Aarzel niet om onderstaand contactformulier in te vullen, dan helpen wij u spoedig verder.
Marmer
Wist u dat...
Wij een volledige collectie marmeren tabletten ter beschikking hebben?​ Vul gerust het contactformulier in, dan duiken we samen met u in ons assortiment.